Vrtavkasti obračalniki in zgrabljalniki

PAJEK SAMASZ
Obračalniki SaMASZ so kot nalašč primerni za srednje in velike kmetije. Zasnovani so za učinkovito obračanje pokošene zelene krme in posušenega sena za pospešitev procesa sušenja.

Galerija

Visoka čistost zbrane krme prispeva k zadovoljstvu strank z obračalnikom SaMASZ. Zagotovljena je majhna razdalja med kolesi in prsti, kar omogoča popolno prilagoditev obrisom tal. Za največjo zaščito trate je mogoče namestiti tudi sprednje podporno kolo, kar je še posebej uporabno na hribovitem terenu. Obračalnik s pomočjo kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna globina vedno pravilno nastavljena, raztros zgrabka čistejši, omogoča pa tudi hitrejšo vožnjo.

Poleg tega oprema obračalnikov s hidravlično zlaganjem odpravlja izgubo krme med obračanjem na robu polja, majhen premer rotorjev in stabilnost zobcev pa zagotavljajo, da se celoten odsek pobere tudi pri obračanju.

Dolga življenjska doba je zagotovljena s trdno, hermetično konstrukcijo vseh oljnih obračalnikov.

Priključek je opremljen z mehanizmom, ki stroj postavi v sredino, ko ga dvignete. Napenjanje amortizerjev zagotavlja dodatno oporo.

Z nastavljivim podvozjem po nagibu, ki omogoča kakovostno nastavitev kota trošenja glede na količino ali vrsto krme, ki jo obračamo ter možnost zamika koles v levi ali desno poševni položaj za trošenje ob meji.

GONILA

Trdna in hermetično zaprta izvedba gonil v oljni kopeli omogoča dolgo življenjsko dobo obračalnika.

ROTOR

Redno odlaganje redi zaradi natančnega prikrivanja vseh vrtavk.

KOLESA

Zaščita pred navijanjem trave na oporna kolesa omogoča nemoteno vožnjo tudi pri gostih redeh.

VPETJE

Komplet za vpetje s funkcijo, ki stroj pri dvigu prestavi na sredino. Dodatna opora je pri napetosti blažilnikov.

TRANSPORT

Nosilce žbic lahko z nameščenim hidravličnim cilindrom dvigate oz. spuščate. Po namestitvi v transportni položaj se vrtavkasti obračalnik za traktorjem stabilizira samodejno.

OBRAČANJE

Zaradi nastavljivega naklonskega kota se lahko obračajo redi različne debeline.

VZMETNI KRAKI

Vzmetni kraki so opremljeni z opcijo nastavitve delovnega kota kot tudi z varovanjem pred izgubo, ki deluje v primeru zloma kraka.

Izdelki iz kategorije